MaReve Tips NagelsOnderhoudNa een behandeling wil je natuurlijk zo lang mogelijk genieten van je prachtige nagels. Daarom geef ik hieronder wat tips om het maximale uit je nagels te halen:

  • Knip je nagels nooit met een schaar, daarvan gaan ze scheuren en breken. Vijl ze met een kartonnen vijl.
  • Smeer elke dag de nagelriemen en (kunst) nagels in met nagelriemolie. De olie legt een filter over de nagel, waardoor water geen kans krijgt deze uit te drogen en om ze in goede conditie te houden.

nieuws02In de salon vind u de armbandjes, kettingen en oorbellen van Love by Sera. Vernoemd naar haar dochter volgt deze sieradenontwerpster haar hart om sieraden te maken die het warme gevoel van de zomer vasthouden. Regelmatig wisselt de collectie, dus bij elk bezoek aan mijn salon ziet u vast iets nieuws in de collectie van Love by Sera. Kijk voor de complete collectie op www.lovebysera.nl. Ziet u iets van uw gading, vraag het mij bij uw volgende bezoek of per e-mail en ik zorg dat het sieraad in mijn salon ligt.

MaReve SoCap Hair ExtensionsMa Rêve Beautysalon voert al jaren de hair extensions van Euro So.Cap in haar assortiment. Euro So.Cap. is marktleider op het gebied van de bewerking van 100% natuurlijke hairextensions van Remy kwaliteit. Euro So.Cap. heeft ervoor gekozen om enkel en uitsluitend zuiver haar uit India te gebruiken aangezien de karakter- en structuureigenschappen perfect vergelijkbaar zijn met Europees haar. Voor het importeren uit India, ondergaat het haar van Euro So.Cap. een reeks van strenge kwaliteitscontroles. Gespecialiseerde technici voeren een grondige inspectie uit. Dit is van belang voor een perfect en natuurlijk eindproduct.

Contact

Ma Rêve Beautysalon
Mariska van Veen
Malberg 58
3453 PC de Meern
+31(0)6 42301771
info@ma-reve.nl
KvK 30234939 te UtrechtOver Mariska van Veen

Mijn naam is Mariska van Veen en sinds januari 2008 is Beautysalon Ma Rêve gestart als nagelstudio. Met de jaren heb ik mij verder gespecialiseerd in verschillende behandelingen omtrent beauty en blijft mijn bedrijf groeien. U kunt bij mij terecht voor nagels; manicuren en verlenging, hair extensions, modelknippen, wimper extensions, cosmetische voetverzorging en kinderfeestjes.