MaReve Nagelstyling 400px

Veel mensen nemen een set nagels voor een avondje uit of een bruiloft en na die leuke avond worden de nagels weer kort geknipt. Dit is echt uit den boze, voor het beste resultaat kun je ze alleen korter vijlen. Als de uitgroei begint gaan mensen beginnen met plukken aan de randjes. Er verschijnen daardoor steeds meer luchtbelletjes. Op den duur zien ze er zo slecht uit, dat het product (gel / acryl) er wordt afgebeten. Dat gaat absoluut niet makkelijk, maar ze gaan eraf! Resultaat, de natuurlijke nagels zullen helemaal beschadigen. De nagels blijven nog maanden zwak en super gevoelig. Dit komt, omdat je niet alleen het product er afbijt, maar ook een aantal lagen van je eigen nagels.

De nagels hebben dan wel 4 tot 5 maanden nodig om weer volledig te herstellen!

De bedoeling van kunstnagels is dus, het verlengen van de natuurlijke nagels. De uitgroei, die na 2 tot 3 weken duidelijk te zien is, moet worden opgevuld met een laagje gel of acryl. De nagels worden dan weer mooi in model gevijld, en zo zien ze er weer 2 tot 3 weken prachtig en verzorgt uit. Als je dit een aantal keer herhaald, dan zal uiteindelijk de kunstnagel weg gevijld zijn. Dat betekent dat de nagels helemaal van jou zelf zijn.

Nu kun je er voor kiezen om je eigen nagels te blijven verstevigen met een laagje gel of acryl of je laat het product er af vijlen. Dan moet er wel rekening gehouden worden dat de nagels niet zwakker zijn geworden van de kunststof laag die er altijd opgezeten heeft (dat is echt een fabel), maar dat je gewend bent aan de sterke laag die er steeds opgezeten heeft. Daarom voelen ze natuurlijk zwakker aan, want ze kunnen nu minder hebben dan met de kunststof laag. Als u je kiest om zonder versteviging door te gaan, adviseer ik om toch het laagje niet gelijk helemaal weg te vijlen maar langzaam uit te laten groeien, zodat je langzaam kan wennen aan je eigen nagels zonder gel of acryl.

Tip: Van een manicure behandeling worden de natuurlijke nagels ook sterker. Je zal zien, na een behandeling voel je je een zekerder mens en je wordt er blij van, en ik ook!

 

Behandeling Nagelstyling 
Gepolishte natuurlijke nagel € 35,-
Nieuwe set gelnagels  € 55,- 
Opvullen  € 42,50
French € 7,50
Gellaag kleur € 7,50
Reparatie nagel p/n € 5,-
Verwijderen kunstnagels € 20,-
Paraffinebad € 10,-
Mini manicure € 17,50
Luxe manicure € 26,-
Lakken € 7,50
Nailart v.a. € 0,50
Gel kleur of french tenen € 35,-


Mocht je verhinderd zijn bel dan 24 uur van te voren om  de afspraak te annuleren.

Contact

Ma Rêve Beautysalon
Mariska van Veen
Malberg 58
3453 PC de Meern
+31(0)6 42301771
info@ma-reve.nl
KvK 30234939 te UtrechtOver Mariska van Veen

Mijn naam is Mariska van Veen en sinds januari 2008 is Beautysalon Ma Rêve gestart als nagelstudio. Met de jaren heb ik mij verder gespecialiseerd in verschillende behandelingen omtrent beauty en blijft mijn bedrijf groeien. U kunt bij mij terecht voor nagels; manicuren en verlenging, hair extensions, modelknippen, wimper extensions, cosmetische voetverzorging en kinderfeestjes.