MaReve Nagelbijten 400px

Waarschijnlijk heb je in geen jaren verzorgde, mooie nagels (dus ook handen) gehad. Dat kan stoppen! Je nagelbed kan verlengd worden en we kunnen al een korte nagel aan brengen, zo kun je heel langzaam wennen aan nagels.

Om te voorkomen dat je het product er af zal gaan bijten adviseer ik om een nagelbijt arrangement te nemen. Daardoor is de kans groter dat je niet weer zult gaan plukken en of bijten, omdat je dan al betaald hebt en met mij hebt afgesproken. Je zult er zuiniger mee omgaan. 1 keer in de 2 weken zal ik de nagels korter vijlen en opvullen. De nagels groeien veel sneller, dan bij klanten die geen nagels bijten. Dit komt doordat de matrix (de fabriek van de nagel onder de nagelriem) steeds gestimuleerd werd door het gebijt.

De kunstnagels mogen, zeker in het begin, niet boven het vingerkootje uitkomen. Je bent daar absoluut niet aan gewend, omdat je nu alles met je vingertoppen doet.

Maak dus snel een afspraak en ik zal mijn uiterste best doen om jou te stimuleren te stoppen met bijten.

Contact

Ma Rêve Beautysalon
Mariska van Veen
Malberg 58
3453 PC de Meern
+31(0)6 42301771
info@ma-reve.nl
KvK 30234939 te UtrechtOver Mariska van Veen

Mijn naam is Mariska van Veen en sinds januari 2008 is Beautysalon Ma Rêve gestart als nagelstudio. Met de jaren heb ik mij verder gespecialiseerd in verschillende behandelingen omtrent beauty en blijft mijn bedrijf groeien. U kunt bij mij terecht voor nagels; manicuren en verlenging, hair extensions, modelknippen, wimper extensions, cosmetische voetverzorging en kinderfeestjes.