MaReve HairExtensions 400px

De haren bestaan uit 100% natuur haar en zijn niet bewerkt met een silicone laag. Dit heeft een natuurlijke uitstraling van de extensions als resultaat. De haren zijn leverbaar in 81 kleuren en verschillende lengtes. De natuurtinten zijn beschikbaar in 3 structuren; glad, golvend en gekruld.
SO.CAP Hairextensions wordt wereldwijd vertegenwoordigd, en is continue bezig in te spelen op de wensen van haar klanten.

Plaatsing van de extensions

De extensions waarmee ik werk bestaan uit dunne strengen haar, met aan het uiteinde een klein plat keratine waxje. Met behulp van een connector tang (warmte tang) wordt het waxje, verwarmt en om een klein streng van je eigen haar gerold. De duur van het zetten van extensions (uitgaande van 100 tot 150 stuks) is 2,5 tot 3 uur. Dan het je een complete verlenging van je haar!

Door middel van een intake gesprek bespreken we samen de hoeveelheid de kleur en de soort structuur van het haar (steil, golvend of krul). Besluit je de extensions te nemen dan betaald je 50% aan van het afgesproken bedrag, zodat ik het haar voor je kan bestellen.

Hoeveelheid extensions

  • Voor de glamour coupe met steentjes heb je 1 tot 10 extensions nodig
  • Voor een funcky coupe met funny collours heb je 1 tot 20 extensions nodig
  • Voor een coupe met high lights heb je tussen de 10 tot 25 extensions nodig
  • Voor een achterverlenging (matje) heb je tussen de 50 tot 75 extentions nodig
  • Voor een volume heb je tussen de 50 tot 80 extensions nodig
  • Voor een totale verlenging heb je tussen de 80 tot 150 extensions nodig

Onderhoud van de extensions.

De extensions mogen gemiddeld 3 tot maximaal 5 maanden in je haar blijven zitten. Daarna moeten ze er uit om beschadiging van je eigen haar te voorkomen. Je mag altijd tussentijds langskomen op afspraak voor een controle. Na het inzetten mag het haar 2 dagen niet gewassen worden i.v.m. Het uitharden van de waxjes. Daarna mag je je haar gewoon wassen zoals u gewend bent, voor het behouden van het resultaat van af de eerste dag van plaatsing kunt u de producten van 4you van So.Cap gebruiken. Deze voorkomen uitdroging van het haar, door dat deze niet gevoed worden door de hoofdhuid.

De extentions vallen natuurlijk niet in 1 keer uit, ze slijten waardoor ongeveer 10 tot 15 procent kan uitvallen, daar hoef je je echt geen zorgen over te maken, want dat is heel normaal. Ieder mens verliest namelijk ook tussen de 90 en 150 haren per dag. De uitgevallen haren blijven dus ook in de waxjes zitten, daarom is het heel belangrijk dat je je haren goed uitborsteld met de speciale extensions borstel, zo voorkom je ook klitvorming bij de waxjes. Als je merkt dat er veel klitvorming ontstaat (na ongeveer 3 tot 5 maanden) moeten de extensions worden verwijderd. Waarschijnlijk ben je zo gewend aan een mooie bos haar, dat je weer nieuwe extensions wil laten plaatsen. Ik raad aan om eerst je haren goed te wassen na het uithalen en de volgende dag weer komt voor de nieuwe. Je kunt natuurlijk altijd kiezen voor een andere kleur of met meerdere kleuren, zo heb je altijd een leuke variatie in je kapsel!

Prijslijst hair extensions

Behandeling Hair extensions
Per streng € 3,00
Funny colours per streng € 5,00
Streng met swarovski steentjes € 10,00 
Knippen en snijden van de extensions € 12,50
Speciale borstel So. Cap klein € 13,00
Speciale borstel So. Cap groot € 17,00
Verwijderen per streng die door iemand anders is gezet € 0,50


SO.CAP 4 YOUverzorgingset.

Om het haar en de extensions te houden net zoals de eerste dag van de plaatsing, kunt u de verzorgings producten van 4U van SO.CAP gebruiken. Deze producten zijn ontwikkeld en speciaal ontworpen om eigen haar en extensions, te reinigen, voeden en te verzorgen. Het haar behoudt hierdoor zijn natuurlijke uitstraling en ziet er bovendien gezond, glanzend en veerkrachtig uit. Deze set bestaat uit; hydraterende shampoo, voedende conditioner, repairspray en proteine-olie.

 

Mocht je verhinderd zijn bel dan 24 uur van te voren om  de afspraak te annuleren. 

Contact

Ma Rêve Beautysalon
Mariska van Veen
Malberg 58
3453 PC de Meern
+31(0)6 42301771
info@ma-reve.nl
KvK 30234939 te UtrechtOver Mariska van Veen

Mijn naam is Mariska van Veen en sinds januari 2008 is Beautysalon Ma Rêve gestart als nagelstudio. Met de jaren heb ik mij verder gespecialiseerd in verschillende behandelingen omtrent beauty en blijft mijn bedrijf groeien. U kunt bij mij terecht voor nagels; manicuren en verlenging, hair extensions, modelknippen, wimper extensions, cosmetische voetverzorging en kinderfeestjes.