MaReve Glittertattoos 400px

Dit is een tijdelijke lichaamsdecoratie die geheel naar eigen stijl, smaak en wens aangepast kan worden in alle kleuren glitters en allerlei verschillende sjablonen die je maar kunt wensen. Je kunt zelf bepalen welke kleur of kleuren en het is tevens mogelijk om je eigen naam, bedrijfslogo of een eigen ontwerp te laten maken!

De glittertattoos blijven 3-7 dagen zitten, dit is afhankelijk van het huidtype en de plaats waar hij is aangebracht. De glittertattoos zijn waterproof, maar langdurige bloodstelling van de huid aan vocht zal de levensduur verkorten. Een glittertattoo is zeer huid vriendelijk doordat er gebruik wordt gemaakt van hypo-allergene materialen en ultra fijne cosmetische glitters.

De glittertattoo doet het erg goed bij evenementen, bedrijfsfeesten of kinderfeestjes. Ik kom ze graag zetten! Vraag naar de mogelijkheden

Contact

Ma Rêve Beautysalon
Mariska van Veen
Malberg 58
3453 PC de Meern
+31(0)6 42301771
info@ma-reve.nl
KvK 30234939 te UtrechtOver Mariska van Veen

Mijn naam is Mariska van Veen en sinds januari 2008 is Beautysalon Ma Rêve gestart als nagelstudio. Met de jaren heb ik mij verder gespecialiseerd in verschillende behandelingen omtrent beauty en blijft mijn bedrijf groeien. U kunt bij mij terecht voor nagels; manicuren en verlenging, hair extensions, modelknippen, wimper extensions, cosmetische voetverzorging en kinderfeestjes.